Publicat la: 31.08.2015. 18:49 / 3.536 views

IMPACT FRONTAL LA MIHĂILEŞTI. UN ŞOFER DIN VASLUI CARE MERGEA LA MARE A INTRAT PE CONTRASENS

Nefericitul eveniment rutier s-a produs vineri la miezul nopţii.

ACC MIHAILESTIUn autoturism Fiat, înmatriculat în Vaslui, a pătruns pe contrasens şi a izbit un automobil din Suceava care circula din direcţie opusă. Vasluianul pretinde că a încercat să evite alt autoturism şi a tras de volan, spre stînga, astfel că a intrat pe contrasens. În autotuturismul Fiat, se aflau şoferul şi prietena sa, care mergeau la mare.

În urma impactului ambii ocupanţi ai autoturismului înmatriculat la Suceava au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău. Unul dintre ei a fost mutat apoi, la Spitalul Floreasca, în stare gravă, cu mai multe traumatisme craniene. Poliţiştii susţin că vina îi aparţine şoferului din Vaslui care a intrat pe contrasens.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost întrerupt cîteva zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!