Publicat la: 05.11.2018. 19:23 / 686 views

“ÎMI CER SCUZE FAŢĂ DE CETĂŢENII ORAŞULUI!…”. REACŢIA LUI ROŞIORU DUPĂ CONFLICTUL CU DUNEL

După ce a avut o dispută verbală şi a fost la un pas să se ia la bătaie cu un alt consilier, alesul PSRO Silviu Roşioru le cere scuze buzoienilor pentru comportamentul său. De asemenea, regretă şi cuvintele grele adresate consilierului PSD Alexandru Dunel, cu care, la sfârşitul săptămânii trecute, a avut un conflict fără precedent în Consiliul Local Municipal.

clm rosioruUn dialog tăios între cei doi a degenerat la finalul şedinţei extraordinare de vineri, protagoniştii aruncându-şi cuvinte grele. Au ost chiar la un pas să se ia la bătaie, dar viceprimarul Andrei Neder a intervenit pentru a-l linişti pe consilierul PSRO.

Astăzi, printr-un comunicat de presă, Silviu Roşioru, îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate.  

“…reacţia mea ulterioară, după terminarea şedinţei publice, nu a fost cea cuvenită, şi anume de a-i adresa cuvinte care nu trebuiau spuse, fapt pentru care regret că am dat frâu liber unei tensiuni nervoase într-o instituţie în care aleşii locali ar trebui să aibă schimburi benefice de idei, discuţii libere şi luări de poziţie, atât pentru modernizarea oraşului cât şi pentru ridicarea nivelului de trai al buzoienilor. Din acest motiv, îmi cer scuze faţă de cetăţenii oraşului  nostru, faţă de oamenii care m-au ales, dar şi celor care au fost nevoiţi să asiste la aceste întâmplări  nefericite pentru mine.”, a declarat alesul municipal. În plus, a ţinut să aibă un mesaj şi faţă de consilierul Alexandru Dunel.

”Socotesc că este obligaţia mea morală să-mi cer iertare publică şi faţă de d-nul Dunel şi să-i asigur pe buzoieni că astfel de evenimente nu vor mai avea niciodată loc. Am candidat pentru acest mandat de consilier pentru a fi un sprijin pentru cetăţenii mei şi nu pentru a deveni subiect negativ de presă. Cu speranţa că oamenii vor pricepe corect ceea ce vreau să transmit, închei prin a-mi lua angajamentul ca lucrurile pe care le-am promis buzoienilor să fie duse la bun sfârşit, indiferent de câte piedici îmi vor fi puse în cale şi indiferent de interesele unora sau altora.”, a conchis alesul municipal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!