Publicat la: 09.10.2017. 19:38 / 941 views

IMBOLD DECISIV. PRIMĂRIA VA INTERVENI PE ŞOSEAUA DE CENTURĂ

A fost nevoie de încă un accident pe şoseaua de centură a Buzăului pentru ca Primăria să evalueze condiţiile de trafic rutier în zonă.  Împreună cu poliţia rutieră s-a stabilit că vor fi amplasate separatoare de sens în două zone şi că va fi refăcut marcajul pe întreaga şosea. De asemenea, vor fi plombate gropile din carosabil şi se va reface acostamentul, acolo unde este deteriorat.

separatoareImpulsionaţi de accidentul din week-end de pe variantă, edilii au făcut o evaluare a condiţiilor de trafic de pe şoseaua de centură a oraşului, împreună cu poliţia rutieră.

Cea de-a doua zonă în care vor fi amplasate separatoare de sens este următoarea curbă dintre fabrica de bere şi pădurea Crâng.

Totodată, pe anumite segmente ale şoselei ocolitoare, acostamentul este distrus şi diferenţa mare de nivel cu carosabilul poate genera oricând accidente fatale.

Marginea şoselei nu este marcată cu vopsea albă aşa că, noaptea, în orice clipă de neatenţie, maşinile pot ieşi în decor şi nu mai pot fi redresate, mai ales la o viteză mare.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!