Publicat la: 18.09.2017. 18:15 / 1.600 views

IMAGINI DEZOLANTE ÎN MICRO 14. NOUA PLATFORMĂ, INUTILĂ PENTRU UNII BUZOIENI

La doar câteva zile după inaugurarea noii platfome din cartierul Micro 14, ieri imaginile din jurul său arătau dezolant. Pungi de gunoi aruncate la întâmplare, resturi menajere împrăştiate se puteau observa în imaginile postate de un riveran pe un site de socializare. Culmea este că cel care a postat critică Primăria. Societatea de salubritate ameninţă cu amenzi pe cei care nu pot respecta cele mai elementare norme ale bunului simţ.

gunoi la platformaÎn urmă cu o săptămână, societatea de salubritate anunţa cu mândrie inaugurarea unei noi platforme de gunoi, un proiect inedit, despre care se spera că îi va mulţumi pe locatarii care se tot plângeau de faptul că sunt nevoiţi să depoziteze gunoiul în pubele în faţa blocului. Imaginile surprinse ieri, însă, demonstrează că unii dintre buzoieni sunt certaţi cu bunul simţ. Un riveran a făcut câteva fotografii şi le-a postat pe un site de socializare, iar culmea este că în mesaj era criticată tocmai… Primăria. Reprezentanţii societăţii de salubritate şi-au exprimat dezamăgirea cu privire la comportamentul unor cetăţeni din cartierul Micro 14, dar în acelaşi timp anunţă controale şi amenzi drastice.

Nici măcar vina că nu s-ar fi ridicat la timp gunoiul nu i se poate imputa societăţii de salubritate, pentru că în zona Micro 14 maşinile ridică deşeurile şi de două ori pe zi.

Societatea de salubritate promitea în urmă cu o săptămână, la inaugurarea noii platforme, că intenţionează să implementeze acest proiect în mai multe zone din oraş. Rămâne de văzut dacă în urma unui astfel de episod va mai exista aceeaşi disponibilitate. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!