Publicat la: 22.01.2020. 19:00 / 629 views

“I’M SAFE AT SCHOOL”, PROIECT DE SUCCES. LICEENII DE LA TEHNIC, TOT MAI IMPLICAŢI

Proiectul de luptă împotriva Bullying-ului, promovat sub denumirea “I’m safe at school” la Liceul Tehnic prinde din ce în ce mai bine la liceeni. Aceștia s-au întors recent din Italia cu idei noi de luptă împotriva fenomenului Bullying, iar în luna martie  vor participa la o întâlnire în Polonia.

tehnic profBullying-ul este deja un fenomen recunoscut atât în România, cât și în alte țări ale lumii. Elevii și profesorii Liceului Tehnic s-au împlicat într-un proiect cu fonduri europene prin care caută metode de stopare a comportamentelor ostile, de excludere și de luare în derâdere a celor din jur. Recent s-au întors din Italia, unde, în cadrul unei întâlniri cu ceilalți parteneri au căutat metode de integrare a persoanelor cu dizabilități.

Elevii s-au întors la școală cu idei noi pe care le implementează în cadrul grupurilor din care fac parte. De asemenea, au deja acțiuni ferme de luptă împotriva Bullying-uli.

Următoarea întâlnire din cadrul proiectului va avea loc în Polonia la o școală despre care se spune că nu se confruntă cu astfel de probleme. Aici, arta va fi puntea de legătură între toți partenerii.

Prin implemetarea acestui proiect profesorii și liceenii de la Tehnic au identificat și implementat la nivelul școlii lor mai multe soluții de luptă împotriva Bullying-ului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!