Iluzii spulberate. HC ratează final-four-ul Cupei

Iluzii spulberate. HC ratează final-four-ul Cupei

HC Buzău a pierdut în sferturile de finală ale Cupei României, 21 la 24, meciul cu CSM București..  Pe 7 în Liga Florilor și eliminați din Cupă, buzoienii au încheiat, practic, sezonul.

Meciul a fost foarte echilibrat în prima repriză.La cabine, “Lupii” au intrat în avantaj, 11 la 10, scor care oferea perspective bune.

Elevii lui Gabriel Armanu au condus și în partea a doua, distanțându-se, în minutul 40, la 3 lungimi, 16-13. De aici, însă, s-a rupt meciul. Buzoienii n-au știut să gestioneze avantajul de pe tabelă permițând gazdelor să egaleze în numai două minute. Oboseala, dar și deciziile controversate ale arbitrilor au făcut ca bucureștenii să înscrie gol după gol, în timp ce  băieții de la HC au reușitsă puncteze o singură dată, într-un interval de 10 minute.

La final, un rezultat normal pentru ceea ce s-a jucat în a doua repriză, 24 la 21 pentru CSM iar bucureștenii urcă în careul de ași al cupei, Conducerea clubului buzoian a acuzat din nou maniera de arbitraj după un meci în care dreptatea a fost împărțită de o brigadă din București, o delegare ciudată făcută de FRH.

Cel mai bun om de la Buzău a fost Zavi Dumitrana, cu 8 reușite din patru încercări. Proaspătul internațional a fost printre puținii sportivi care au făcut un meci bun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și