Publicat la: 15.07.2019. 17:58 / 432 views

“ILIESTA”, FAŢĂ-N FAŢĂ CU SUPORTERII. TEHNICIANUL LE-A DAT ÎNTÂLNIRE LA STADION

Întâlnire de gradul 0, azi, între antrenorul Ilie Stan şi o parte a galeriei Gloriei. Tehnicianul i-a chemat la dialog, după ce mai mulţi fani ai grupării buzoiene i-au reproşat diferite lucruri, pe facebook. Azi, discuţia s-a purtat departe de ochii presei, în tribunele stadionului, unde, la ceas de taină, Iliesta a ascultat şi a răspuns doleanţelor fanilor.

Still0715_00001  Still0715_00000

După dialogul cu suporterii, Stan a declarat că s-a simţit de-a dreptul hărţuit, aşa că a preferat să discute tete-a-tete cu facţiunea prezentă pe Arena din Crâng.

Se pare că mărul discordiei a fost mazilirea ex-căpitanului Ciprian Petre. Una dintre doleanţele fanilor a fost păstrarea ”doiarului” în lot, însă  Iliesta nu s-a lăsat înduplecat, explicându-le contestatarilor că Petre nu face parte din planurile sale şi că îşi asumă pe deplin răspunderea în legătură cu această decizie.

Chiar înainte de meetingul fani vs Ilie Stan, Ciprian Petre s-a antrenat singur, în complexul din Crâng. Fotbalistul mai are contract cu gruparea roş-albastră încă doi ani şi se pare că nu este dispus să rezilieze înţelegerea, sau să accepte un post în organigrama secţiei de fotbal.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!