Publicat la: 05.12.2019. 19:10 / 651 views

ILIE STAN: “REZULTATELE NU SUNT BUNE, CI FOARTE BUNE”. ANTRENORUL GLORIEI, MULŢUMIT DE CELE 27 DE PUNCTE

Ilie Stan a declarat azi că este mulţumit de cele 27 de puncte adunate de Gloria până acum şi că sincopele de formă pot fi reparate în retur. Tehnicianul a arătat cu degetul către condiţiile precare de pregătire pe care i le oferă conducerea clubului.

 antrenor gloria“Rezultatele nu sunt bune, ci foarte bune” a declarat, azi, Ilie Stan, făcând un bilanţ al turului de campionat. Tehnicianul a ţinut să sublinieze condiţiile precare de pregătire cu care se confruntă, dar şi dificultăţile pe care le întâmpină, atunci când trebuie să-şi motiveze jucătorii, având în vedere faptul că Gloria nu are drept de promovare.

Fostul stelist a uzitat de o comparaţie inedită, amintind de… culturism. Conform spuselor lui Ilie Stan, fanii Gloriei trebuie să aştepte 6-7 luni, pentru a vedea adevărata faţă a roş-albaştrilor.

Gloria joacă sâmbătă ultimul meci din 2019, acasă, cu Ripensia. La finele turului, buzoienii ocupă a 10-a poziţie, în afara obiectivului stabilit de conducerea clubului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!