Publicat la: 13.09.2019. 18:10 / 537 views

ILIE STAN: “N-AM NIMIC CU CHIPIRLIU!”. DISENSIUNILE CU ATACANTUL GĂLĂŢEAN, INFIRMATE

Zvonurile despre eventuale disensiuni dintre Ilie Stan şi Chipirliu, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai Gloriei, au fost infirmate chiar de tehnician. Atacantul gălăţean vine după o perioadă de recuperare, în urma unei accidentări. Este, de altfel, foarte probabil ca Bogdan să intre în lotul pentru meciul de sâmbătă.

bogdan chipirliuMomente tensionate între Ilie Stan, un antrenor pentru care disciplina este cuvânt de ordine, şi Chipirliu au existat chiar din vară, atunci când tehnicianul i-a luat smartphone-ul şi i l-a aruncat. Ce-i drept, episodul nu a fost unul grav, dovadă că a fost povestit chiar de Ilie Stan. Cu toate astea, Chipirliu, la un moment dat una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, nu a jucat deloc, pentru Gloria, sezonul acesta. Stan a ţinut să precizeze că atacantul gălăţean a fost accidentat şi că relaţiile între fotbalist şi stafful tehnic sunt unele normale.

Cel mai probabil, Bogdan Chipirliu va intra şi în lotul pentru meciul de sâmbătă, întrucât este aproape refăcut după o accidentare cu recidivă. Sunt zvonuri că au mai existat alte episoade în care comportamentul atacantului a ieşit din sferele normalului, iertate, pe rând, de George Timiş şi de Ilie Stan, deopotrivă.

Tot cu titlu de zvon, în această vară, pe adresa Gloriei ar fi sosit o ofertă de la Poli Iaşi, ofertă refuzată de gruparea din Crâng. Chipirliu a mai evoluat pentru Oţelul, Dunărea, Câmpina, Juventus Bucureşti şi Astra. Cel mai bun sezon l-a avut în 2017, la echipa din Bucureşti, campionat în care a marcat 30 de goluri în 28 de meciuri. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!