Publicat la: 29.05.2019. 18:04 / 816 views

ILIE STAN ESTE OFICIAL ANTRENORUL GLORIEI. TEHNICIANUL A DEZVĂLUIT OBIECTIVELE PENTRU SEZONUL VIITOR

Ilie Stan a fost prezentat azi, oficial, ca noul antrenor al Gloriei Buzău. Tehnicianul a semnat cu gruparea din Crâng pe o perioadă de doi ani şi are ca obiectiv, pentru primul sezon, ocuparea unuia dintre primele şase locuri.

ilie stan la gloriaIlie Stan, noul antrenor al trupei din Crâng, a declarat azi că revenirea acasă a constituit principalul motiv pentru care şi-a dat acceptul de a conduce destinele echipei, în sezonul viitor. Contractul lui “Iliesta” se va întinde pe doi ani, cu un obiectiv cât se poate de îndrăzneţ: în primul sezon, Gloria îşi propune unul dintre primele şase locuri ale Ligii a II-a. Mai mult, dacă va beneficia de un culoar favorabil, Ilie Stan a declarat că Gloria poate promova în Liga întâi.

Principalele atu-uri ale lui Ilie Stan sunt experienţa acumulată în cei optsprezece ani de antrenorat, dar şi entuziasmul de a antrena echipa care l-a dat fotbalului mare.

Ultima dată când s-a aflat în staff-ul tehnic al Gloriei, Ilie Stan a reuşit promovarea istorică, din 2007. De asemenea, „Iliesta” are în CV o altă promovare în Liga 1, în sezonul 2009-2010. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!