Publicat la: 26.08.2019. 18:49 / 847 views

ILIE STAN A ADUS GLORIA PE PRIMUL LOC. GLORIA BATE PE U.CLUJ ÎN DEPLASARE, CU 2-0

Debut de sezon neverosimil, pentru Gloria Buzău. Elevii lui Ilie Stan au realizat surpriza etapei, învingând clar pe U. Cluj, cu 2-0, în meciul disputat la Târgu Mureş. Graţie numărului maxim de puncte acumulat în cele patru etape şi a unui golaveraj excelent, plus 11, Gloria s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii a II-a.

gloria golDacă  favoritele Petrolul şi Rapid şi Universitea Cluj au un parcurs cu sincope, în startul Ligii a II-A, Gloria Buzău a demarat ca din trombă, acumulând douăsprezece puncte, din tot atâtea posibile. Ceea ce impresionează, dincolo de rezultate, este jocul Gloriei, partitura pregătită în detaliu, de Ilie Stan.

Buzoienii au deschis scorul în minutul 39, printr-un penalty obţinut de Vali Munteanu şi transformat de Vali Alexandru. Gloria a controlat meciul în marea lui majoritate, nelăsând gazdelor foarte multe oportunităţi de a marca. Mai mult Dragoş Huiban a ratat ocazia meciului, nereuşind să încrie cu poarta goală

Acelaşi Huiban s-a revanşat în minutul 78, când a obţinut un penalty, lovitură de pedeapsă, transformată cu siguranţă tot de el.

Cu douăsprezece puncte acumulate, din tot atâtea posibile, Gloria s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii a II-A, la egalitate de puncte cu Turris Oltul Turnu Măgurele, dar cu un golaveraj net superior, plus 11.

Etapa viitoare, Gloria joacă acasă cu o altă favorită la promovare, CS Mioveni. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!