Ieșire furibundă a deputatului Avrămescu: “Am descoperit ce înseamnă „#BuzăulVerde”

Ieșire furibundă a deputatului Avrămescu: “Am descoperit ce înseamnă „#BuzăulVerde”

După ce echipele Campus TV au atras atenția în mod constant asupra stării deplorabile a municipiului Buzău, pe care vegetația excesivă a pus parcă stăpânire, și deputatul PNL Gabriel Avrămescu a avut o ieșire publică cu privire la același subiect: „Am descoperit, astăzi, ce înseamnă de fapt „BuzăulVerde” pentru domnul primar Constantin Toma.

Mai pe scurt: bălării!!!”, a scris Avrămescu pe Facebook.

În ultima perioadă, atât buzoienii de rând, cât și jurnaliștii au semnalat starea de degradare a municipiului Buzău. Gardurile vii netoaletate și iarba netăiată în mare parte din oraș dau o imagine deloc plăcută oricui tranzitează municipiul.

Întrebați despre lipsa echipelor din teren care să curețe spațiile verzi, reprezentanții municipalității au ridicat problema lipsei banilor.

Week-endul trecut, și deputatul PNL Gabriel Avrămescu a postat pe pagina de socializare un mesaj însoțit de o serie de fotografii mai mult decât grăitoare.

“Știți vorba aia „afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul?”. Eu zic că ăsta ar putea fi sloganul primăriei Buzău.

În aceste condiții, eu îi propun domnului Toma o strategie de marketing care ar putea să-l ajute în noua campanie #BuzăulVerde.

Prin urmare, pornind de la ideea agreată de foarte mulți amatori de fotografii în decoruri naturale, respectiv „poze în lanul de rapiță sau de lavandă”, vă dezvălui un nou concept „instagramabil” unic în țară: lanul de bălării din Buzău!

Așadar, #BuzăulVerde cu bălării verzi se face, nu-i așa?

Dacă montăm niște liane, vom semăna destul de mult cu locuitorii junglei africane. Vom deveni, astfel, o atracție pentru vizitatorii lumii civilizate, care își doresc să experimenteze excursiile de tip safari, mai ales că șoselele din municipiu oferă aceste senzații extreme, pline de adrenalină, atunci când dai în gropi, la propriu!

Deci, de ce să ne mai străduim să facem curățenie, sa toaletăm spațiul verde, când am putea deveni o destinație turistică unică în Europa!

Era să uit! Avem o ofertă și pentru cei care vor să se plimbe cu bicicleta prin parcurile din Buzău: senzații tari printre boscheți! Puteți să vă întâlniți în #BuzăulVerde cu primarul Toma și cu liderul PSD, domnul Romașcanu, mari amatori de vehicule nemotorizate, pe două roți.

P.S Domnule primar, vă invit să vedeți imaginile „instagramabile” surprinse, astăzi, în municipiul pe care îl păstoriți.

Superbe, nu-i așa?”, este mesajul postat de deputatul Gabriel Avrămescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și