Publicat la: 12.05.2014. 20:25 / 8.194 views

IEPURI URIAŞI DESCOPERIŢI ÎN CURTEA UNUI BUZOIAN. UN EXEMPLAR AVEA 15 KG! IATĂ UNDE POT FI GĂSIŢI URECHIAŢII!

Ştefan Nicolae locuieşte la casă pe o strada Vasile Caloian din municipiul Buzău. De 4 ani, o parte din curtea sa a fost transformată într-o adevărată crescătorie de iepuri.

iepuriNu sunt unii obişnuiţi, ci iepuri uriaşi din rasele Uriaş Gri German şi Uriaş Belgian. Urechiatii ajung să cântărească între 8 şi 15 kilograme, de 5 ori mai mult decât un iepure obişnuit.

Stăpânul animalelor a moştenit dragostea de animale de la tatăl său, dar cel care i-a adus primii iepuri uriaşi în curte a fost fiul său.

A pornit de la o pereche, a mai cumpărat câţiva, s-au înmulţit, iar acum are 8 masculi şi 28 de pui deşi de la începutul anului a vândut peste 30 de pui. Proprietarul spune că nu sunt greu de crescut. Principalul ingredient este dragostea, după care urmează cerealele şi câteva vitamine.

Din cauza dimensiunilor, nu puţini au fost cei care s-au îndrăgostit de iepurii uriaşi după care i-au cerut proprietarului să-i vândă din ei. Astfel, pasiunea proprietarului tinde a se transforma în afacere. Un pui de Uriaş Gri German se vinde cu preţuri între 50 şi 70 de lei.

Fiecare dintre iepuri are un nume şi o poveste.  Deşi friptura de iepure e gustoasă, proprietarul respinge categoric idea ca iepurii săi să ajungă în farfurie.

În viitor, Ştefan Nicolae intenţionează să îşi mărească crescătoria, iar toţi cei interesaţi să admire iepurii uriaşi sunt primiţi fără probleme.

Exista 7 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Numărul meu de telefon este 0766450152 – Nicu Ștefan

 2. angy spune:

  as dori nr de telef dnl stefan Nicolaie

 3. patache spune:

  Foarte frumoase exemplare domnule stefan un nr de telefon

 4. Florin spune:

  Minunate exemplare, un nr. de telefon pt.contact?

 5. MIHAI MIRON spune:

  frumosi iepuri aveti

 6. Stefan Nicolae spune:

  Eu i-am spus reporterului ca exista si exceptii,exemplare care pot ajunge si la 15 Kg.!Acum v-ati lamurit domnule Jean!

 7. Jean spune:

  Atentie nu exista iepuri de 15 kg, nu induceti in eroare, si eu sunt crescator de iepuri urias german si stiu despre ce vorbesc.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!