Publicat la: 10.04.2017. 18:33 / 792 views

IEPURAŞUL DE LA PRIMĂRIE. CADOURI DE PAŞTI ÎN BONURI VALORICE

Iepuraşul de Paşti a pregătit mici surprize pentru locuitorii municipiului Buzău. O sută de familii nevoiaşe vor primi câte un bon valoric de 200 de lei din partea primăriei. Ceilalţi buzoieni vor putea circula cu autobuzele de transport în comun şi în noaptea de Înviere, precum şi în toate cele trei zile libere acordate de Sărbătorile Pascale.

cantinaPentru o parte dintre locuitorii municipiului, care nu dispun de mijloacele materiale necesare pentru a pregăti masa de Paşti, edilii buzoieni au hotărât să acorde un mic ajutor.

Alte familii sărmane, care supravieţuiesc cu ajutorul Cantinei de Ajutor Social, vor dispune în această perioadă de un meniu special şi de pachete pentru Sărbătorile Pascale.

Fiecărui abonat ca primi ouă, dar şi vopseaua necesară pentru a le colora.

Pentru ceilalţi, societatea de transport în comun Transbuz a pregătit o surpriză care le va prinde bine buzoienilor care vor merge la biserică în noaptea de Înviere.

În noaptea de Paşti, autobuzele de pe liniile 2, 3, 5, 6 şi 10 vor circula între orele 20 şi 3 dimineaţa.

De asemenea, transportul în comun din oraş va funcţiona şi în cele 3 zile libere acordate de Guvern în perioada Sărbătorilor Pascale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!