Publicat la: 27.01.2020. 20:05 / 1.431 views

ICHIM: “VOI CANDIDA! MĂ INTERESEAZĂ PRIMĂRIA!”. ÎNTRE TIMP, FOSTUL PREFECT A DAT GUVERNUL ÎN JUDECATĂ

Fosta şefă de la Casa Albă, Carmen Ichim, a confirmat, în premieră, intenţia de a candida la fotoliul de primar al municipiului Buzău. Anunţul a fost făcut la Campus TV. Fostul prefect a declarat că, în două săptămâni, va preciza şi pentru ce partid va candida. Între timp, Ichim se judecă cu Guvernul, după ce  a fost demisă de la Prefectură.

ichim conferinta 2Invitată în emisiunea “D’ale buzoianului”, la Campus TV, fostul prefect a dezvăluit că a dat Guvernul şi premierul în judecată, considerând că modul în care a fost demisă a fost ilegal.

În paralel cu lupta din instanţă, fosta şefă de la Casa Albă a anunţat că este interesată de o candidatură pentru Palatul Comunal. Încă nu a decis dacă va candida independent sau promovată de un partid.

Anunţul făcut de Carmen Ichim începe să complice ecuaţia bătăliei pentru cea mai importantă funcţie din Primăria Buzău. Actualul edil-şef, Constantin Toma, şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat, din partea PSD.

În prezent, Carmen Ichim deţine poziţia de comisar şef la Garda de Mediu Buzău,  funcţie pe care a revenit după ce a fost demisă de la conducerea Prefecturii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!