HC BUZĂU, TRANSFERURI SPECTACULOASE. BABASAFARI DE LA POLI ȘI RENAUD DAVID, DE LA BIDASOA, „LUPI” CU ACTE ÎN REGULĂ

HC BUZĂU, TRANSFERURI SPECTACULOASE. BABASAFARI DE LA POLI ȘI RENAUD DAVID, DE LA BIDASOA, „LUPI” CU ACTE ÎN REGULĂ

După venirea lui Pero Milosevic, HC Buzău punctează şi la capitolul achiziţii de jucători. Pentru “Lupi” au semnat Babasafari, portarul naţionalei Iranului, şi Renaud, jucător de Liga Campionilor.

mohsen-babasafari bidasoa

 HC Buzău reușește să puncteze pe piața transferurilor. Două nume cunoscute chibiților din handbal se alătură proiectului buzoian, semn că obiectivele din sezonul viitor ar putea fi mult mai îndrăznețe.

De la Poli Timișoara vine Mohsen Babasafari, portarul naționalei Iranului, fost elev al actualului tehnician Pero Milosevic. Căpitanul naționalei persane a strâns peste 120 de prezențe în tricoul Iranului. Pe lângă Poli, goalkeeperul și-a trecut în CV și un sezon la Steaua, grupare cu care a evoluat in Cupa EHF, în sezonul 2018-2019.

Cealaltă achiziție vine de la fosta campioană a Spaniei, Bidasoa Irun.  Leo David Renaud are experiența Champions League, după ce a evoluat anul trecut în Europa cu bascii de la Irun. Francezul a mai evoluat la o altă echipă de tradiție a handbalului din hexagon, Caen.

La Buzău, ar putea ajunge și  un alt iranian, dinamovistul Allahkaram Esteki, de asemenea internațional, dublu campion național cu “buldogii” din Ștefan cel Mare. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și