Publicat la: 01.07.2020. 18:13 / 436 views

HC BUZĂU TRANSFERĂ DE LA DINAMO. CĂLIN HOSSU, “LUP” CU ACTE ÎN REGULĂ

Încă o reușită, în era Pero Milosevic, pentru HC. Gruparea buzoiană l-a înregimentat pe Călin Hossu, unul dintre cei mai talentați tineri handbaliști români. Clubul nu se va putea baza în campionatul viitor pe Andrei Grasu și pe Alin Șania, sportivi ale căror contracte nu au fost prelungite.

hossuȘefii de la HC Buzău au confirmat transferul lui Călin Hossu, de la Dinamo București. Interul de 21 de ani a semnat cu gruparea buzoiană pentru un an, dar înțelegerea poate fi prelungită. Năcut la Nicosia, Hossu a evoluat pentru România la mai toate loturile de tineret și este considerat unul dintre cei mai talentați tineri handbaliști români.

Conducerea tehnică analizează, deocamdată, potențialul lotului buzoian, în vederea întăririi tuturor compartimentelor. Cel mai probabil, Pero Miloșevic va dori câteva mutări care să întărească apărarea de la HC.

Gruparea buzoiană s-a despărțit, în această vară, de Andrei Grasu și Alin Șania.

HC Buzău bifează al patrulea transfer, după ce a reușit să semneze cu Leo David,  Allahkaram Esteki și Mohsen Babasafari. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!