Publicat la: 14.07.2020. 17:56 / 227 views

HC BUZĂU, ÎNCĂ UN TRANSFER. “LUPII” ȘI-AU LUAT PIVOT DIN HEXAGON

HC Buzau continua campania de transferuri.  Lupii au semnat cu un pivot muntenegrean care a evoluat sezonul trecut in campionatul francez. Sefii clubului spera ca noile achizitii sa-i scuteasca de emotiile retrogradarii, in sezonul viitor.

ADMIR PELIDIJAHC Buzău 2012 se anunță a fi o nucă tare în viitorul sezon. Echipa preluată în această vară de Pero Milosevic a ajuns la șase achiziții, iar cel mai recent transfer este al muntenegreanului Admir Pelidija.

Admir Pelidija este un pivot în vârstă de 25 de ani, care în ultimul sezon a evoluat în a doua ligă franceză, la Billere. Acesta are și experiența Ligii Asobal, acolo unde a evoluat în urmă cu două sezoane, pentru BM Alcobendas, formație care a terminat însă pe ultima poziție.

Pînă azi, HC Buzău a reușit să-i mai înregimenteze pe  Mohsen Babasafari și  Vuk Milosevic de la Poli Timișoara, Allahkaram Esteki, Leo Renaud David și Călin Hossu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!