Publicat la: 12.12.2017. 18:55 / 1.473 views

HAPPY KIDS, ACŢIUNE CARITABILĂ ŞI LA MATERNITATE. CADOURI PENTRU BEBELUŞI ABANDONAŢI ŞI FAMILII NEVOIAŞE

Grupul Happy Kids a mai avut, astăzi, o acţiune caritabilă, de această dată la Maternitate. Au fost donate hăinuţe, scutece şi alte bunurI folositoare pentru bebeluşii abandonaţi, dar şi pentru micuţii nou-născuţi proveniţi din familii nevoiaşe.

donatie maternitate 1Coordonatoarea grupului şi reprezentanţii părinţilor, ai căror copii formează grupul Happy Kids, au poposit şi la Maternitatea Buzău, cu mai multe daruri. S-au gândit la bebeluşii abandonaţi, precum şi la cei proveniţi din familii cu venituri modeste.

Ajutorul din partea celor de la Happy Kids a fost primit cu emoţie şi de asistenţii sociali din Maternitate. Ei ştiu foarte bine cazurile care necesită un sprijin material.

Chiar dacă astăzi era o singură bebeluşă abandonată în Maternitate, fenomenul renunţării la copii, imediat după ce sunt născuţi, rămâne o problemă îngrijorătoare pentru personalul din unitate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!