Hai la vot! Prefectul a fost însoțit de fiica sa în secția de votare

Hai la vot! Prefectul a fost însoțit de fiica sa în secția de votare

Printre votanții care s-au grăbit să-și exprime opțiunile electorale s-a numărat astăzi și Prefectul Daniel Țiclea. Acesta a venit în secție alături de fiica sa, care l-a însoțit și în cabină pentru a urmări cum se completează buletinele de vot. Prefectul crede că prezența copiilor lângă părinții lor la vot ar trebui stipulată prin lege.

Prefectul Daniel Țiclea a sosit la secția  de votare nr. 1 din incinta Școlii Gimnaziale „Dionisie Romano”, însoțit de fiica sa.

Prefectul recunoaște că principala sa problemă  este prezența la vot a buzoienilor.

Din analiza făcută de dimineață  la ora 9 la Instituția Prefectului, până atunci situația era asemănătoare cu cea de la alegerile din 2020, când Municipiul Buzău a avut cea mai scăzută prezență la vot din tot județul.

Domnul Daniel Țiclea este afirmă că oamenii trebuie convinși de mici că a participa la vot nu este numai un drept garantat prin Constituție, ci și o datorie civică.

De fiecare dată când sunt alegeri cei care ies primii să-și exprime opțiunea sunt cei mai în vârstă dintre buzoieni, care nu și-au dezmințit obiceiul nici anul acesta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și