Publicat la: 13.11.2016. 18:46 / 1.586 views

GROAPĂ ASTUPATĂ ABIA DUPĂ INTERVENŢIA CAMPUS TV. COMPANIA DE GAZE A SCĂPAT NEAMENDATĂ DE PRIMĂRIE

La două zile după ce Campus Tv a semnalat că o groapă mare tronează de mai mult timp în mijlocul unei intersecţii intens circulate, astăzi au apărut muncitori în zonă. Groapa a fost lăsată neastupată mai bine de două luni, după o intervenţie a celor de la compania de gaze. Lucrarea ar fi trebuit finalizată în urmă cu o lună.

groapa-astupareAzi dimineaţă, pe Aleea Sporturilor, la intersecţia din zona unui supermarket, se muncea de zor pentru a se astupa o groapă lăsată de izbelişte, după o lucrare a celor de la Distrigaz. Deşi ar fi trebuit să dispună efectuarea lucrării încă de acum o lună, compania de gaze s-a mişcat abia după ce, zilele trecute, Campus Tv a semnalat cazul în atenţia autorităţilor. Primăria a luat legătura cu cei de la Distrigaz şi le-a adus la cunoştinţă ca, de urgenţă, să readucă asfaltul la stadiul de dinaintea săpăturilor.

De această dată, compania de gaze a scăpat neamendată, însă, potrivit şefilor din Palatul Comunal, astfel de situaţii nu vor mai fi acceptate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!