Publicat la: 28.02.2017. 19:37 / 5.943 views

GREVA FOAMEI ÎN FAŢA POLIŢIEI. BĂRBATUL ÎL RECLAMĂ PE FOSTUL ŞEF DE POST DE LA TISĂU

Greva foamei în faţa Poliţiei. Un bărbat din Tisău îl acuză pe fostul şef de post de la Tisău că i-ar fi întocmit abuziv un dosar penal. Protestatarul a stat, astăzi, la intrarea în sediul I.P.J. Buzău, cu o pancartă de gât, cerând să i se facă dreptate. După ceva timp a fost invitat în audienţă de conducerea instituţiei.

greva politie 2Protest la orele dimineţii în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie din Buzău. Un cetăţean din satul Pădureni, comuna Tisău, înarmat cu o pancartă de gât, afişa mesaje împotriva fostului şef de post din localitate. Bărbatul susţine că i-a fost întocmit, pe nedrept, dosar penal după ce a fost prins cu lemne tăiate de pe propriul teren.

Cetăţeanul nemulţumit vrea ca şefii IPJ să ia măsuri împotriva poliţistului.

După mai bine de o jumătate de oră de protest, bărbatul a fost invitat în audienţă la conducerea IPJ.

Fostul şef de post de la Poliţia Tisău a mai intrat în atenţia superiorilor, în luna decembrie a anului trecut. Aflat în timpul liber, Romeo Manciu a fost oprit în trafic, în timp ce transporta lemne pentru care avea documente, dar nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare şi poliţa RCA a autovehiculului, fiind amendat cu 750 de lei. Manciu activează acum la postul din Berca. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!