Publicat la: 17.04.2018. 18:28 / 941 views

GRATUITATE DOAR PE UN TRASEU ŞI PENTRU ELEVI. REGULĂ VA FI VALABILĂ DIN ACEASTĂ TOAMNĂ

Elevii din municipiul Buzău vor mai beneficia de gratuitate pe toate autobuzele Trans Bus doar până la sfârşitul anului şcolar. Din toamnă, abonamentul gratuit va fi eliberat pentru un singur traseu, aşa cum se întâmplă în cazul pensionarilor. Pentru un abonament pe toate liniile, copiii vor fi nevoiţi să plătească 26 de lei. Elevii din alte localităţi nu beneficiază de subvenţie.

elevi autobuz 2Noile tarife pentru elevii cu domiciliul în oraşul Buzău vor fi introduse începând cu anul şcolar următor. Ei vor putea circula gratuit pe toate liniile, până la sfârşitul acestui an şcolar, graţie abonamentelor deja existente.

Din toamnă, va fi impusă aceeaşi regulă ca în cazul pensionarilor: abonament gratuit pe un singur traseu. Pentru un abonament pe toate liniile, un elev va trebui să plătească 26 de lei.

Din luna mai, elevii din alte localităţi vor plăti noi tarife la abonamente. Pentru o linie, costul este de 40 de lei.

Tot pentru elevii  navetişti, un abonament pentru o jumătate de lună pe un traseu va fi de 20 de lei, iar pentru toate liniile va fi de 80 de lei, cu reducere de 50% în cazul unui abonament pentru o jumătate de lună. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!