Publicat la: 08.05.2019. 18:16 / 624 views

GRĂDI-BIBLIOTECI. “FIECARE COPIL MERITĂ O POVESTE”

Mai multe grădiniţe din judeţ au fost dotate cu centre de bibliotecă, în cadrul unui proiect iniţiat de Asociaţia OvidiuRo, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Prin această iniţiativă se urmăreşte creşterea calităţii educaţiei preşcolare din medii defavorizate.

copii gradinita 1Grădiniţa cu Program Normal nr. 4 din municipiul Buzău este una dintre unităţile de învăţământ unde a fost amenajată o mini-bibliotecă, în cadrul programului “Fiecare copil merită o poveste”. Iniţiativa se adresează unităţilor frecventate de copii proveniţi în majoritate din medii defavorizate. Unii dintre micuţi au posibilitatea doar la grădiniţă să deschidă o carte. Copiii sunt nerăbdători de fiecare dată când educatoarele îi lasă să răsfoiască paginile cărţilor din mini-bibliotecă.

Alte 10 grădiniţe din judeţ au fost dotate cu biblioteci în cadrul programului iniţiat de Asociaţia OvidiuRo, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!