Publicat la: 26.01.2021. 19:38 / 1.167 views

GOANA DUPĂ IVERMECTINĂ. DE NEGĂSIT ÎN FARMACIILE VETERINARE

În ultima perioadă, buzoienii au luat cu asalt farmaciile veterinare, după ce au aflat despre un medicament testat și aprobat ulterior, în Statele Unite și în alte țări, pentru prevenirea și tratamentul împotriva noului coronavirus. La bază, Ivermectina este o substanță antiparazitară, folosită pentru… câini.

farmacie veterinara invermectina 3

În America, Ivermectina a început să fie folosită în tratarea pacienților cu COVID-19.

În acest context, cererea pentru Ivermectină a explodat. Reprezentanții lanțurilor de farmacii așteaptă deja să apară pe piață medicamentul pentru uz uman.

În ultima săptămână, farmaciile veterinare au epuizat stocurile de Ivermectină, dar nu pentru a-și trata animalele domestice, ci pentru că au auzit că are efect împotriva coronavirusului. Zilnic, mulți dintre cei care trec pragul farmaciilor veterinare întreabă despre aceste pastile.

Un flacon cu 50 de pastile costă doar 20 de lei. Ivermectina nu se mai găsește nici la distribuitori.

La noi, medicamentul este recomandat strict pentru uz veterinar!

Atenție! Este foarte important ca persoanele care au cumpărat Ivermectină să nu folosească pastilele, fără a consulta un medic. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!