Publicat la: 18.06.2018. 18:15 / 1.465 views

GLORIOŞII, PREMIAŢI ÎN PROPRIUL FIEF. PRIMARUL CONSTANTIN TOMA, PE STADION

Ultima etapă a campionatului a fost prilej de sărbătoare pentru Gloria Buzău. Componenţii staff-ului tehnic şi fotbaliştii au primit tricourile de campioni, cupa pentru câştigarea ligii a 4-a şi medalii. Oficiile au fost făcute de Adrian Petre, preşedintele AJF şi de Constantin Toma, edilul-şef al oraşului.

gloria campioanaSezon regulat cu happy-end, pentru secţia de fotbal a SCM Gloria. Buzoienii au primit trofeul, medaliile şi tricourile de campioni, după ultima partidă a sezonului, disputată acasă, în compania Voinţei Lanurile. După un 3 la 3 spectaculos, fotbaliştii şi stafful Gloriei au fost premiaţi de Adrian Petre, preşedintele AJF, şi de edilul Constantin Toma. Ambii oficiali buzoieni s-au declarat optimişti, în ceea ce priveşte barajul cu Pescăruşul Sarichioi.

La finele festivităţii de premiere, George Timiş a fost luat pe sus, la propriu, de jucători. Preşedintele secţiei de fotbal a afişat, însă, un optimism rezervat, când a venit vorba de barajul contra reprezentantei judeţului Tulcea

SCM Gloria Buzău va disputa barajul de promovare în liga a III-a, în compania campioanei judeţului Tulcea. Manşa tur este programată pe 23 de iunie, în deplasare, în timp ce al doilea meci va avea loc pe stadionul „Municipal” pe 30 iunie. Oficialii clubului din Crâng pun gratuit la dispoziţia suporterilor buzoieni autocare pentru deplasarea în Tulcea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!