Publicat la: 23.03.2020. 18:48 / 521 views

GLORIA TRANSFERĂ DE LA CRAIOVA, RAPID ȘI CISNĂDIE. PATRU NUME NOI DIN SEZONUL VIITOR

Gloria puncteaza la capitolul transferuri, in pauza fortata, impusa de pandemia de coronavirus. Patru handbaliste si-au dat acordul de a evolua in tricoul ros-albastru din sezonul viitor. Este vorba despre Elena Livrinikj de la Rapid, despre muntenegrencele Dijana Ujkic si Bobana Klikovac de la Cisnadie respectiv Craiova si despre Patricia Moraru, actuala echipiera a celor de la U.Cluj.

romeo ilie  transferuri gloria

Zilele trecute a fost anuntat transferul extremei Dijana Ujkic la Gloria, începând din sezonul viitor. Deși este componentă a naționalei Muntenegrului, Dijana a evoluat destul de pușin, în sezonul actual, la Măgura Cisnădie.

O altă sportivă din Muntenegru care va juca pentru Gloria de la anul este Bobana Klikovac, momentan sub contract cu SCM Craiova. Și Klikovac evoluează pentru naționala țării din fostul spațiu iugoslav.

Oficialii Gloriei s-au înțeles și cu Elena Livrinikj, una dintre cele mai bune handbaliste ale Rapidului. De altfel, macedoneanca a mai fost în atentia lui Romeo Ilie de când evolua la Galați.

Un alt transfer perfectat este cel al Patriciei Moraru, una dintre cele mai talentate tinere handbaliste românce și o prezență constantă în loturile de tineret tricolore. Extrema de la U.Cluj a evoluat și la CSM București.

Oficialii Gloriei sunt de părere că sezonul viitor va fi unul și mai echilibrat decât cel actual, întrucât toate echipele fac eforturi financiare pentru a transfera jucătoare de top.

Liga Florilor va fi una dintre primele competiții interne care se va relua, conform unui comunicat emis de cei de la Federația Română . Șefii handbalului au decis ca indiferent de scenariul  care va putea fi aplicat, activitatea competițională să se reia în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!