Publicat la: 19.03.2018. 19:47 / 725 views

GLORIA NU ARE UNDE SĂ JOACE. INTERZIS PE „CORNEL NEGOESCU”

Probleme, pentru Gloria Buzău, în contextul reabilitării suprafeţei de joc de pe stadionul din Crâng. Elevii lui Vasile Tudose nu vor mai avea unde să se antreneze, din cauza unei dispute, între conducerea clubului şi omologii de la Metalul Buzău.

stadion negoescuIncertitudinea cu privire la locul unde se va antrena Gloria, pe durata refacerii gazonului din Crâng, planează de mai mult timp. Iniţial, se credea că fotbaliştii clubului municipal vor folosi complexul Cornel Negoescu, când lucrările de primenire a stadionului Gloria vor fi demarate. Numai că şefii celor două cluburi, Metalul şi SCM, nu au ajuns, deocamdată, la vreo înţelegere. Astfel că elevii lui Vasile Tudose vor fi nevoiţi să se antreneze şi să joace în altă parte.

George Timiş speră ca în cele din urmă cele două conduceri să ajungă la un consens. Altfel, Gloria nu ar avea unde să îşi dispute meciurile. Terenul de la ASA, pus la dispoziţia clubului municipal, este folosit de grupele de copii. Iar cum complexul sportiv militar este în incinta unităţii, publicul nu ar avea acces la meciuri.  Pentru ca terenul de la Concas nu este finalizat iar cel de la Fabrica de Lapte este impracticabil, Gloria ar fi nevoită să migreze pe un teren de judeţ.

Refacerea gazonului din Crâng va începe abia după ce municipalitatea va organiza o licitaţie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!