Publicat la: 07.06.2018. 17:28 / 806 views

GLORIA JOACĂ BARAJUL ÎN CRÂNG. LUCRĂRILE LA STADION AU FOST AMÂNATE

Veste bună pentru microbiştii buzoieni. Gloria va disputa meciul de acasă pentru barajul de promovare, în Crâng, după ce compania care se va ocupa de schimbarea suprafeţei de joc a acceptat să amâne lucrările. Returul se va disputa la Buzău, pe 30 iunie.

gloriaS-a decis! Gloria va disputa meciul retur al barajului pe Arena din Crâng. Asta după ce firma braşoveana însărcinată cu schimbarea suprafeţei de joc a acceptat să amâne lucrările cu două săptămâni. Iniţial, partida trebuia să se dispute pe Municipalul din Rm.Sărat.

Gloria nu-şi cunoaşte încă adversara, în contextul în care competiţia patronată de AJF Tulcea se dispută după sistemul play-off. Buzoienii vor întâlni fie pe Delta Aegyssus (fosta Delta Tulcea), fie pe Pescăruşul Sarichioi. George Timiş a văzut la lucru ambele echipe şi declară că barajul va fi unul dificil.

Primul meci al dublei manşe se va disputa la Tulcea, pe 23 iunie. Returul este programat pe 30 iunie, de la 17.30. Pentru partida din sudul ţării, clubul buzoian va pune la dispoziţia suporterilor cel puţin un autocar.

Gloria şi-a adjudecat titlul de campioană judeţeană, fiind liderul Ligii a 4-a, la şase puncte distanţă de Team Săgeata, cu doar două etape înainte de finele competiţiei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!