GLORIA, ÎNCĂ UN EŞEC. BUZOIENII AU PIERDUT CU FC ARGEŞ, ÎN DEPLASARE

GLORIA, ÎNCĂ UN EŞEC. BUZOIENII AU PIERDUT CU FC ARGEŞ, ÎN DEPLASARE

Seria slabă a Gloriei se prelungeşte cu încă un meci. Buzoienii au pierdut, 1 la 3, în deplasarea de la Piteşti, cu FC Argeş, ajungând la cea de-a patra partidă fără victorie. Ultimul succes al elevilor lui Ilie Stan s-a consemnat la finele lui septembrie, în etapa a 9-a, atunci când învingeau acasă pe Concordia Chiajna.

fc arges gloria 2-1  fc arges gloria 1-1

Meci slab făcut de Gloria, cu FC Argeş. Buzoienii au pierdut cu 1 la 3, adăugând astfel încă un eşec seriei slabe pe care o traversează. Gazdele au deschis scorul în minutul 36, prin Blejdea, în urma unei lovituri libere. Atacantul venit de la Pandurii a profitat de lipsa de reacţie a apărării buzoiene şi a împins mingea în poarta lui Relu Stoian.

Buzoienii au reuşit să egaleze la un sfert de oră după pauză, graţie execuţiei perfecte a lui Vali Alexandru. Atacantul buzoian a transformat pe lângă zid o lovitură liberă de la marginea careului şi se părea că Gloria are o şansă de a pleca cu punct sau puncte, din Trivale.

Din păcate, cinci minute mai târziu, gafa lui Relu Stoian care a ieşit imprudent pe o centrare, boxând mingea către centrul terenului, i-a permis lui Nini Popescu să lobeze mingea nestingherit, peste keeperul buzoian, de la 20 de metri.

Piteştenii au mai înscris o dată, în minutul 91, prin cel mai bun om al meciului, Blejdea. Atacantul gazdelor a înscris calm, la colţul lung, după ce fusese servit impecabil de Cătălin Barbu.

După meci, Ilie Stan şi-a acuzat jucătorii, taxând nenumăratele greşeli individuale din cauza cărora s-au pierdut mai multe meciuri în ultima perioadă.

Etapa viitoare, Gloria primeşte acasă pe Farul Constanţa. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și