Publicat la: 29.10.2019. 19:02 / 352 views

GLORIA, ÎNCĂ UN EŞEC. BUZOIENII AU PIERDUT CU FC ARGEŞ, ÎN DEPLASARE

Seria slabă a Gloriei se prelungeşte cu încă un meci. Buzoienii au pierdut, 1 la 3, în deplasarea de la Piteşti, cu FC Argeş, ajungând la cea de-a patra partidă fără victorie. Ultimul succes al elevilor lui Ilie Stan s-a consemnat la finele lui septembrie, în etapa a 9-a, atunci când învingeau acasă pe Concordia Chiajna.

fc arges gloria 2-1  fc arges gloria 1-1

Meci slab făcut de Gloria, cu FC Argeş. Buzoienii au pierdut cu 1 la 3, adăugând astfel încă un eşec seriei slabe pe care o traversează. Gazdele au deschis scorul în minutul 36, prin Blejdea, în urma unei lovituri libere. Atacantul venit de la Pandurii a profitat de lipsa de reacţie a apărării buzoiene şi a împins mingea în poarta lui Relu Stoian.

Buzoienii au reuşit să egaleze la un sfert de oră după pauză, graţie execuţiei perfecte a lui Vali Alexandru. Atacantul buzoian a transformat pe lângă zid o lovitură liberă de la marginea careului şi se părea că Gloria are o şansă de a pleca cu punct sau puncte, din Trivale.

Din păcate, cinci minute mai târziu, gafa lui Relu Stoian care a ieşit imprudent pe o centrare, boxând mingea către centrul terenului, i-a permis lui Nini Popescu să lobeze mingea nestingherit, peste keeperul buzoian, de la 20 de metri.

Piteştenii au mai înscris o dată, în minutul 91, prin cel mai bun om al meciului, Blejdea. Atacantul gazdelor a înscris calm, la colţul lung, după ce fusese servit impecabil de Cătălin Barbu.

După meci, Ilie Stan şi-a acuzat jucătorii, taxând nenumăratele greşeli individuale din cauza cărora s-au pierdut mai multe meciuri în ultima perioadă.

Etapa viitoare, Gloria primeşte acasă pe Farul Constanţa. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!