Publicat la: 18.07.2019. 18:13 / 1.042 views

GLORIA DEBUTEAZĂ ACASĂ, CU CSIKSZEREDA. ÎN A DOUA ETAPĂ, BUZOIENII SE VOR DEPLASA LA TIMIŞOARA

Ieri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, a avut tragerea la sorţi a calendarului competiţional al Ligii a II-a. Noul sezon al eşalonului secund debutează pe 3 august şi se încheie pe 30 mai 2020.

gloria antrenament cu ilie stanGloria Buzău, în calitate de nou promovată, debutează acasă, contra celor de la Csikszereda. Echipa din Miercurea Ciuc se află în aceeaşi postură, promovată din liga a III-a, dar oficialii din Ţinutul Secuiesc au solicitat să joace primul meci în deplasare. Conform regulamentelor FRF, Csikszereda avea dreptul să joace primul meci acasă.

După meciul de debut în Liga a II-a, Gloria merge la Timişoara, pentru partida cu  Ripensia, pentru ca în etapa a III-a să primească acasă pe Sportul Snagov. Primul meci contra unei favorite la promovare este programat în a patra etapă, atunci cînd Gloria va întâlni la Cluj, pe Universitatea.

Prima parte a sezonului se desfăşoară până pe 7 decembrie. În acest interval sunt programate şi două etape intermediare, pe 16 octombrie (etapa 12) şi 13 noiembrie (etapa 17). (Andrei Solomon)

Liga 2 program

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!