Publicat la: 27.11.2017. 19:12 / 1.397 views

GLORIA CONTINUĂ PARCURSUL CĂTRE BARAJ. VICTORIE ÎN DEPLASARE, CU BALTA ALBĂ

Gloria Buzău se menţine pe primul loc al ligii a 4-a, după o victorie în deplasare, 2-0 la Balta Alba. Elevii lui Vasile Tudose erau obligaţi să câştige, pentru a menţine distanţa de două puncte faţă de Voinţa Lanurile.

gloriaȘerbănoiu şi Babageanu au adus cele trei puncte pentru Gloria, în deplasarea de la Balta Alba. Meciul disputat în faţa a peste 100 de spectatori s-a remarcat, mai degrabă, prin protestele la adresa brigăzii de arbitraj, decât prin fazele notabile la ambele porţi. În cele din urmă, elevii lui Vasile Tudose s-au impus cu doi la zero şi păstrează două puncte avantaj faţă de Voinţa Lanurile. Gazdele au solicitat o lovitură de pedeapsă în minutul 12, la scorul de 1-0 pentru Gloria.

La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Vasile Ghilic, a solicitat prin intermediul facebook oprirea de la delegări a arbitrului Bogdan Chiricioiu, acuzând, pe lângă neacordarea unui penalty, şi maniera de arbitraj ostilă.

Etapa viitoare, Gloria Buzău va primi acasă pe una dintre codaşele ligii a patra, Victoria Boboc. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!