Publicat la: 26.09.2019. 18:41 / 693 views

GLORIA – CONCORDIA, SÂMBĂTĂ, ÎN CRÂNG. BUZOIENII VOR SĂ RĂZBUNE EŞECUL CU RAPID

După meciul de săptămâna trecută, din „Regie”, împotriva Rapidului, și după opt etape, SCM Gloria Buzău rămâne pe podium. Sâmbătă, pe fotbaliştii noştri îi aşteaptă o nouă provocare, confrunarea de pe teren propriu cu CS Concordia Chiajna, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a. Partida se va disputa pe stadionul „Gloria”, începând cu ora 11:00

gloria fotbal cu cs mioveniGloria vrea să răzbune eșecul de duminică, atunci când a pierdut dramatic, cu Rapid, 2 la 3, deși a condus de două ori. Elevii lui Ilie Stan primesc acasă, sâmbătă, pe Concordia Chiajna, una dintre echipele care erau văzute, inițial, drept favorite în cursa pentru promovarea în A.

Trupa antrenată de Laurențiu Diniță a remizat, etapa trecută, 1 la 1 cu FC Argeș și ocupă a noua poziție în clasament, cu 12 puncte, cu 4 mai puține decât Gloria.

Echipa buzoiană mizează mai mult ca oricând pe prezenţa și sprijinul suporterilor.

SCM Gloria Buzău anunţă punerea în vânzare a biletelor pentru meciul de sâmbătă. Prețul unui tichet este de 5 lei, la peluze, laTribuna II – 8 lei, Tribuna I:10 lei și Tribuna 0:15 lei.

Preţurile abonamentelor sunt următoarele: Peluze: 70 lei (sector 17); Tribuna 120 lei (sector 25); Tribuna I: 150 lei (sector 6); Tribuna 0: 200 lei (sector 6).

De menționat că abonamentele nu se eliberează în ziua partidei.

Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion, dar este obligatoriu ca aceştia să fie însoţiţi de un adult.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!