Gloria Buzău a intrat în Campus! Trustul Media, acționar la echipa din Crâng

Gloria Buzău a intrat în Campus! Trustul Media, acționar la echipa din Crâng

Investitorul surpriză de la noua echipă de fotbal a Gloriei Buzău este CAMPUS MEDIA. În colaborare cu Primăria și Consiliul Județean, trustul nostru se va implica în noul proiect, cu o țintă clară: promovarea în Liga I. Responsabil de partea privată a proiectului este antreprenorul Constantin Cristea, finanțator al echipei Voința Lanuri și socrul vicepreședintelui Consiliiului Județean, Felix Rache.

După ce am relansat trustul CAMPUS – radio, televiziune și ziarul “Viața Buzăului” – alături de Primărie și Consiliul Județean vrem să readucem echipa de fotbal fanion a Buzăului acolo unde este locul său de drept: pe prima scenă fotbalistică a țării. Ne implicăm și în acest proiect de suflet și am devenit acționari cu 20%, din dorința de a fi parteneri într-un proiect inedit pentru sportul buzoian.

De ieri, TRUSTUL CAMPUS este „investitorul secret” despre care autoritățile nu au putut vorbi până acum, și va fi reprezentat în Consiliul de Administrație de inginerul Constantin Cristea, patronul echipei de fotbal Voința Lanuri, un mare iubitor al sportului și cel mai mare fermier din județ. Cristea este socrul vicepreședintelui Consiliului Județean, Felix Rache, cel care, la discuțiile despre preluarea Gloriei, a fost mediator între șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Săptămâna aceasta, CAMPUS MEDIA va detalia principalele repere ale noului proiect inițiat alături de autorități, astfel încât echipa din Crâng să revină în primul eșalon.

Mihai Bunăziua

2 Comentarii la: “Gloria Buzău a intrat în Campus! Trustul Media, acționar la echipa din Crâng

  1. Atunci Gloria a făcut performanță, iar banii erau cheltuiți chibzuit.

  2. Deja vu! Gloria a mai fost odată in ograda asta. Era altul actionaritul campus si parca chiar patronu ii ducea in deplasari la volanul autocarului daca imi aduc bine aminte. Sa vedem acum

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și