Publicat la: 24.10.2019. 18:13 / 449 views

GLORIA, BAZĂ NOUĂ DIN 2020? PROIECTE SUNT, LIPSESC INVESTIŢIILE

“Promisiuni” – acesta este cuvântul cheie al ultimilor ani, în România. Tot în baza unor promisiuni, şefii Gloriei speră că de la anul clubul din Crâng să aibă o bază nouă de antrenament, complex care ar trebui să fie dotat cu două terenuri de antrenament, unul de iarbă şi unul sintetic. Lipsesc doar sursele de finanţare, însă. Sunt vehiculate mai multe posibilităţi, printre care şi o investiţie masivă făcută de municipalitate.

lupu antrenament gloria 2

Investiţii masive, în planul de dezvoltare conceput de şefii Gloriei. Clubul buzoian ar urma să-şi îmbogăţească patrimoniul cu o bază nouă, dotată cu două terenuri de antrenament, aşa cum, de altfel, o cere şi dosarul de licenţiere. Nu se ştie, însă, de unde vor veni banii. Există posibilitatea unui proiect derulat prin Compania Naţională de Investiţii, dar oficialii clubului din Crâng nu exclud nici o injecţie de capital din partea municipalităţii. Cu toate acestea, se vehiculează termene cât se poate de optimiste, precum a doua jumătate a anului viitor.

Nu este exclus nici un proiect derulat graţie protocolului dintre AJF Buzău şi Federaţia Română de Fotbal, variantă destul de plauzibilă, având în vedere relaţiile cordiale dintre forul naţional şi conducerea fotbalului judeţean din Buzău. De altfel, şi Cristi Lupu este considerat unul dintre prietenii secretarului general al FRF Gabi Bodescu.

Până la finalizarea măreţelor planuri de dezvoltare, fotbaliştii de la Gloria se antrenează pe la Săhăteni iar juniorilor le este pus la dispoziţie, din când în când, terenul de rugby din Parcul Tineretului. Varianta unui parteneriat cu Metalul Buzău, prin care Gloria ar contribui la schimbarea suprafeţei de joc, în schimbul folosirii terenului de antrenament, este una improbabilă, din cauza relaţiilor reci dintre cele două entităţi sportive. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!