Publicat la: 06.11.2019. 19:43 / 422 views

GLORIA, APATICĂ ÎN TEREN. GLORIA BUZĂU – POLI ASU TIMIŞOARA: 0-1

Cel mai slab meci făcut de Gloria, de la începutul sezonului. Roş-albaştrii nu au reuşit să treacă, pe teren propriu, de una dintre codaşele clasamentului, desi porneau clar favoriţi. Golul oaspeţilor a fost înscris de omul care a evoluar la Buzău în sezonul 2009-2010, Ioan Mera.

gloria poli 1 gloria poli 2

Gloria face încă un pas greşit iar şansele de a ocupa un loc fruntaş în Liga a II-a devin aproape nule. Ieri, elevii lui Ilie Stan au oferit o reprezentaţie tristă, nereuşind să-şi creeze nicio ocazie, timp de 90 de minute.

Deşi formula trimisă în teren de fostul stelist părea, pe hârtie, una extrem de ofensivă, Gloria s-a mulţumit să domine steril, fără să pericliteze niciun moment poarta apărată de Murariu. În primul mitan, oaspeţii, încurajaţi de câteva zeci de fani, s-au mulţumit să se apere în propria jumătate şi să plece pe contraatac, de câte ori au avut ocazia.

Cinci minute dupa pauză, timişorenii au reuşit să dea lovitura. Veteranul Mera a reluat cu capul în plasă, imparabil, după o centrare excelentă. Oaspeţii puteau să majoreze diferenţa cinci minute mai târziu, atunci când Axente a ratat după ce scăpase singur cu Stoian.

Chiar şi condusă, Gloria nu a reuşit să-şi creeze nicio situaţie clară de gol, buzoienii practicând un joc apatic. Rezultatul final o trimite pe Gloria undeva la mijlocul clasamentului Ligii a II-a, cu 20 de punte, doar patru peste locurile retrogradabile.

Etapa viitoare, Gloria joacă tot acasă, cu Metaloglobus Bucureşti. Partida se va disputa de la ora 11, pe Stadionul Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!