Gloria a stins Steaua, în Crâng. Prima victorie din play-off-ul de promovare

Gloria a stins Steaua, în Crâng. Prima victorie din play-off-ul de promovare

Prima victorie din play-off pentru Gloria Buzău a venit chiar pe teren propriu, în fața liderului clasamentului, Steaua București, formație care a avut în peluză sute de fani. Elevii lui Adrian Mihalcea au dominat ambele reprize, având plusuri la toate capitolele, înclusiv cea mai mare audiență de suporteri buzoieni din acest sezon.

La pauză s-a intrat la egalitate, 0 – 0, iar golul victoriei a venit în minutul 71, la o fază fixă, când centrarea din corner a lui Sampaio a venit perfect pentru lovitura de cap a căpitanului uruguayan Ariel Lopez.

În minutul 88, antrenorul Mihalcea a primit cartonaș roșu, după ce a dat o minge în teren, asistând după gard la finalul tensionat de meci. În minutul 90, și brazilianul Sampaio a fost eliminat, după ce a primit două cartonașe galbene în doar 10 secunde, pentru că nu ar fi ascultat de indicațiile arbitrului, înainte de a executa o lovitură liberă.

În prelungiri, tehnicianul Gloriei a dat indicații urcat pe gardul terenului de joc. În ciuda victoriei, Mihalcea a fost îngrijorat din cauza accidentărilor suferite de Angelov și Oteliță, dar și pentru că Sampaio va fi suspendat din cauza ,,roșului” primit.

Următorul meci al Gloriei este cu Dinamo, tot la Buzău, pe 1 mai, în prima partidă din returul play-off-ului de promovare în Superligă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și