Giratoriu nou. Rondul se construiește în zona magazinelor sătești de pe Transilvaniei.

Giratoriu nou. Rondul se construiește în zona magazinelor sătești de pe Transilvaniei.

Strada Transilvaniei s-a înbogățit cu un nou sens giratoriu. Acesta este amplasat în zona magazinelor sătești și este menit să fluidizeze circulația rutieră, destul de aglomerată în cursul săptămânii. Cele două sensuri de mers de pe acel tronson de drum, până la intersecția cu Unirii, vor fi despărțite de un scuar generos.

Reabilitarea străzii Transilvaniei a ajuns aproape de final.

Se lucrează intens la tronsonul cuprins între magazinele sătești și intersecția cu bulevardul Unirii.

Aici se află în construcție un sens giratoriu generos, menit să regleze circulația automobilelor, evitându-se astfel aglomerările și formarea de dopuri în traficul rutier.

Zona respectivă este aglomerată  mai tot timpul și în perioadele de trafic intens, conducătorii auto trebuiau să conducă cu mare atenție pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere.

Giratoriul se află amplasat în imediata apropiere a intersecției cu bulevardul Unirii, unde poate că ar fi fost mai nimerit să fie construit.

Drumarii au intrat cu construirea trotuarului și pe Unirii, care a început să fie reabilitat dinspre podul Mărăcineni.

În aceste zile va demara și amenajarea adăposturilor din stațiile de autobuz, începând cu strada Transilvaniei și bulevardul Industriilor, aflate la final de reabilitare.

2 Comentarii la: “Giratoriu nou. Rondul se construiește în zona magazinelor sătești de pe Transilvaniei.

  1. Un proiect de tot râsul…… știați că or blocheze accesul pe strada Crinului din Transilvaniei ????…..o sa fie un scuar verde car va bloca accesul…..fara cuvinte…..

  2. Rondul este amplasat foarte prost. Să traversez strada Transilvaniei în dreptul magazinelor sătești este imposibil cu noul rond (asta se poate rezolva din pensulă). Rondul este amplasat în dreptul stației de autobuz. Constructorul s-a gândit la ce se va întâmpla când este autobuz în stație?. Consider că acest rond să fie amplasat în centrul intersecției, mai spre Transilvaniei

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și