GIGACALORIA, LA PREŢ ÎNTREG. SUBVENŢIA DE LA GUVERN, INCERTĂ

GIGACALORIA, LA PREŢ ÎNTREG. SUBVENŢIA DE LA GUVERN, INCERTĂ

Veste foarte proastă pentru buzoieni. Potrivit unui anunţ făcut de primarul Constantin Toma, este foarte posibil ca în această iarnă buzoienii să nu mai beneficieze de subvenţie la căldură. Primarul a anunţat că dacă nu se va acorda o subvenţie de la Guvern, bugetul local nu poate susţine o astfel de subvenţie, astfel că buzoienii vor trebui să plătească preţul întreg al gigacaloriei.

gigacalorieO veste care cu certitudine îi va afecta pe buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. În această iarnă este foarte posibil ca Ministerul Dezvoltării să nu mai acorde subvenţie la căldură, astfel că buzoienii vor trebui să plătească preţul întreg.

În condiţiile în care Guvernul nu va acorda subvenţie, primarul Toma a spus răspicat că nu sunt bani pentru a susţine din bugetul local o astfel de facilitate pentru buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire.

Primarul Buzăului a explicat în trecut că va caută soluţii şi pentru buzoienii care reprezintă cazuri sociale în situaţia în care vor fi  obligaţi să îşi monteze surse alternative de căldură. Până la acest moment, nu s-a anunţat, însă, nicio astfel de decizie. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Tablou complicat, în Cupă

14.05.21 15:35 Ultima modificare 14.05.21 18:48

A fost stabilit țintarul Cupei României la handbal masculin, ediția 2021, competiție care se va derula pe repede înainte, într-o singură săptămână. Vor fi trei…