Publicat la: 19.11.2019. 18:19 / 782 views

GHEAŢĂ ARTIFICIALĂ, DE 1 DECEMBRIE. PATINOARUL SE VA DESCHIDE DE ZIUA NAŢIONALĂ

Municipalitatea a început pregătirile pentru Ziua Naţională. Pe lângă defilarea de pe Calea Eroilor, pe 1 Decembrie se vor aprinde şi luminile festive în oras, moment care coincide şi cu deschiderea oficială a patinoarului.

constantin toma patinoar 1

O singură condiţie trebuie îndeplinită pentru buna funcţionare a patinoarului din centru: frigul. Edilii spun că structura nu poate funcţiona la temperaturi de peste 10 grade, chiar dacă suprafaţa de gheaţă va fi artificială. Patinoarul mobil ar trebui să devină utilizabil pe 1 Decembrie, odată cu aprinderea luminilor festive, în centrul oraşului. Suprafaţa pe care este montat are peste 500 de metri pătraţi şi va putea primi aproape 200 de persoane, într-o singură serie.

Tot de Ziua Naţională, buzoienii vor putea admira şi una dintre cele mai mari defilări pe Calea Eroilor, eveniment transmis în direct şi de Televiziunea Naţională, alături de cele de la Bucureşti şi Alba Iulia.

Dacă în anii trecuţi patinoarul rămânea instalat până pe 30 ianuarie, anul acesta organizatorii au decis să demonteze structura pe 15 ianuarie, odată cu încheierea vacanţei de iarnă. Amatorii de patinaj vor avea acces gratuit pe gheaţă iar grupurile organizate de elevi vor beneficia de gratuitate, la închirierea de patine.

Iernile precedente  primăria a trimis informări în care au fost  specificate condiţiile în care grupurile organizate pot obţine accesul gratuit la patinoar către  toate şcolile din oraş. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!