Publicat la: 17.01.2017. 19:12 / 1.102 views

GEST IMPRESIONANT PENTRU UN COPIL DIN LUNCA FRUMOASĂ. PREOTUL ŞI PRIMARUL L-AU AJUTAT SĂ POATĂ AUZI

O vorbă din bătrâni spune că omenia s-a născut la ţară. Acest lucru a fost demonstrat de reprezentanţii comunităţii din localitatea Lunca Frumoasă, care au ajutat cu copil aflat în impas. Cristi Boboc are 12 ani şi avea nevoie de un amplificator pentru aparatul auditiv, dispozitiv care costă şase mii de euro şi pe care părinţii nu şi-l puteau permite. Preotul şi primarul au organizat un spectacol caritabil la care au participat inclusiv reprezentanţi ai Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei şi au reuşit să strângă banii necesari.

UMANITARÎn comunităţile din mediul rural greutăţile, necazurile şi neajunsurile sunt multe, însă când este vorba despre viitorul unui copil, toată lumea se mobilizează şi încearcă să ofere o mână a ajutor. Aşa s-a întâmplat şi la Lunca Frumoasă. Membrii parohiei, împreună cu reprezentanţii Primăriei, Consiliului Local Pârscov şi ai Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei au făcut tot posibilul şi au reuşit să ajute un copil care avea nevoie de o sumă uriaşă pentru a putea auzi. Este vorba despre un amplificator pentru aparatul auditiv care costă şase mii de euro, bani care s-au strâns cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.  Pentru a putea strânge banii, preotul şi primarul au organizat chiar şi un spectacol pentru micuţul Cristi Boboc.

Cel care a aflat povestea micuţului cu probleme şi care a provocat întreaga comunitate să se solidarizeze pentru a-l ajuta pe copilul cu probleme auditive a fost preotul paroh din Lunca Frumoasă, Cristi Calen. Primii bani oferiţi copilului au fost chiar de la Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei.

Şi Primăria Pârcov a participat cu bani, iar primarul şi viceprimarul au promis că o vor face în continuare, numai să îl poată ajuta pe Cristi să audă din nou.

Autorităţile locale din comuna Pârscov au promis că îşi vor face un obicei şi în fiecare iarnă vor organiza un spectacol pentru membrii comunităţii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!