Publicat la: 16.07.2019. 18:26 / 1.375 views

GATA DE ZBOR. AVIONUL-MONUMENT A FOST INSTALAT PE SOCLU

În sensul giratoriu din zona comercială de nord a Bulevardului Unirii a „aterizat” noaptea trecută un avion militar tip „Albatros”.

avion rond  avion-2

Împreună cu două plăci pe care vor fi inscripţionate texte informative, avionul va deveni Monumentul Aviaţiei şi Paraşutiştilor Români, în semn de respect pentru „zburătorii” noştri.

Avionul  fost transportat de cei de la Urbis Serv pe timpul nopţii, când traficul rutier este mai lejer, şi a fost deja montat pe soclul construit special în mijlocul rondului.

Lucrătorii de la Spaţii Verzi vor trebui să lucreze într-un ritm susţinut pentru a instala sistemul de irigaţii automat şi pentru a întinde covorul de gazon până joi noaptea.

Monumentul va fi luminat pe timpul nopţilor cu reflectoare cu led.

În timpul ceremoniei de vineri, între orele 10 şi 11, traficul rutier va fi oprit în zonă iar autovehiculele vor fi deviate pe trasee adiacente. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Alexandru spune:

    Exact ce ii lipsea chelului

  2. Bungy spune:

    Welcome to Disneyland!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!