Publicat la: 17.01.2019. 19:22 / 500 views

GĂSITĂ CARBONIZATĂ ÎN CASĂ. TRAGEDIE PE STRADA CRIZANTEMELOR

O femeie din Buzău a murit carbonizată după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia s-a produs la un imobil de pe strada Crizantemelor. Intervenţia pompoierilor a fost extrem de dificilă. 

incendiu 2Incendiul a fost semnalat în jurul orei 10. După apelul primit la 112, pompierii au intervenit imediat, locul intervenţiei fiind la aproximativ o sută de metri de sediul ISU. Flăcările se manifestau la etajul unui imobil în care locuia o femeie de 65 de ani. Din păcate, pompierii nu au putut face nimic pentru a o salva, buzoianca fiind găsită carbonizată.   

Misiunea militarilor a fost cu un risc ridicat din cauza fumului degajat şi a accesului greu în încăperea cuprinsă de flăcări.

Potrivit vecinilor, femeia suferea de o boală care nu îi permitea să se deplaseze foarte mult. A fost deschisă o anchetă în urma căreia se va stabili cauza incendiului.

Pe perioada intervenţiei, mai bine de o oră traficul pe strada Crizantemelor până la intersecţia cu strada Păcii a fost închis. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!