Publicat la: 02.02.2018. 19:26 / 1.034 views

GARDURILE VII, LA PĂMÂNT. SE LUCREAZA ÎN CARTIERUL OBOR

Operaţiunea de scoatere a gardurilor vii este în plină desfăşurare. În aceste zile, angajaţii URBIS lucrează în cartierul Obor, dar vor interveni pe toate străzile principale. În această primăvară, după eliminarea gardurilor vii, Urbis va reamenaja spaţiile verzi astfel eliberate.

gard viu 2Arhitectul peisagist contractat de Primărie a decis eliminarea gardurilor vii din municipiul Buzău. Aşa se face că, de aproape o lună, o parte dintre angajaţii Urbis se ocupă de această operaţiune. Au fost eliberate deja unele dintre străzi, iar în aceste zile se lucrează în cartierul Obor.

După scoaterea gardurilor vii, pentru fiecare zonă este gândit un plan de reamenajare care va cădea tot în sarcina Urbis. Acolo unde va fi nevoie, se va face regazonarea.

Potrivit specialiştilor, gardurile vii sunt mai costisitoare şi mai greu de întreţinut. Mai mult decât atât, aspectul zonelor verzi fără aceste garduri este mai plăcut. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!