Publicat la: 02.11.2018. 19:14 / 963 views

GARAJELE DE PE FRĂSINET, LA LOCUL LOR. TERENURILE REVIN PRIMĂRIEI DE LA 1 IANUARIE

Primăria municipiului Buzău a transmis proprietarilor de garaje de pe strada Frăsinet că are planuri mari pentru terenul aflat în imediat apropierea Iazului Morilor. Din acest motiv, începând cu data de 1 ianuarie nu va fi prelungit contractul de concesiune. Până la acest moment, însă, niciunul dintre proprietari nu a luat măsura de a demola construcţiile provizorii.

garaje frasinet 2În ultimii ani, pe strada Frăsinet s-au ridicat garaje, după ce buzoienii care locuiesc în zonă au concesionat terenuri de la Primărie. Contractele de concesiune se reînoiau anual, la data de 1 ianuarie. Acest lucru nu se va mai întâmpla, însă, din 2019, iar Primăria a transmis foarte clar acest lucru. Cu toate acestea, garajele încă se află la locul lor.

Pe terenul eliberat de garaje, reprezentanţii Primăriei Buzău susţin că va fi implementat un amplu proiect de modernizare prin care Iazul Morilor va fi scos la suprafaţă.

Fără a dori să apară în faţa camerelor, mulţi dintre proprietarii garajelor s-au arătat nemulţumiţi de decizia primăriei de a refuza refacerea contractelor de concesiune. Mai mult decât atât, aceştia susţin că nu au fost notificaţi concret în acest sens. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!