FURTUNA A FĂCUT PRĂPĂD LA BUZĂU. STRĂZI ŞI GOSPODĂRII INUNDATE, COPACI CĂZUŢI, DRUMURI BLOCATE

FURTUNA A FĂCUT PRĂPĂD LA BUZĂU. STRĂZI ŞI GOSPODĂRII INUNDATE, COPACI CĂZUŢI, DRUMURI BLOCATE

Mai multe gospodării din municipiul Buzău au fost inundate, în urma ploilor torenţiale de aseară, iar zeci de copaci au fost doborâţi de vânt, în unele cazuri afectând şi traficul rutier. De asemenea, tot din cauza vremii extreme, mii de gospodării din judeţ au rămas fără energie electrică.

ploaie 1 ploaie 5

O furtună extrem de puternică, de intensitatea unui taifun, însoţită de o ploaie torenţială, a lovit aseară municipiul Buzău. Cetăţenii au filmat imaginile aproape apocaliptice şi le-au publicat pe internet, precizând că nu au mai vazut niciodată asemenea scene. Mai multe gospodării din municipiul Buzău au fost inundate iar zeci de copaci au fost doborâţi de vânt, în unele cazuri afectând şi traficul rutier. Din cauza vântului extrem de puternic, bucăţi din acoperişul unui bloc din Buzău s-au desprins şi au aterizat în stradă.

Vijelia a făcut pagube şi în judeţ. Mai mulţi copaci au căzut pe DN2C, la intrarea în Padina, dar şi pe DJ203l, în apropiere de Cotorca. Crengile căzute pe şosea au împiedicat traficul şi în municipiu, pe Șoseaua Brăilei şi în zona RAR. De altfel, din cauza volumului imens de precipitaţii, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe mai multe străzi din oraş, apa ajungând, pe alocuri, până la portierele autoturismelor.

Aseară, aproape 9000 de gospodării din judeţ au rămas fără curent electric, din cauza avariilor apărute în timpul furtunii. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și