Funcție nouă. De la Palatul Comunal la Municipiu

Funcție nouă. De la Palatul Comunal la Municipiu

Tripletei de edili de la Primărie i s-a adăugat un nou membru. Este vorba despre inginerul Ștefan Oprea, care a fost numit Administrator Public al Municipiului Buzău de către primarul Constantin Toma. Funcția  este valabilă până la expirarea mandatului primarului care l-a numit.

La începutul săptămânii, primarul Constantin Toma a numit în funcția de Administrator Public al Municipiului Buzău pe unul dintre oamenii pe care-i cunoaște bine și care pare a fi cel mai potrivit în acest moment.

Înființarea noii funcții din Primărie a condus, după cum era de așteptat, la reîmpărțirea atribuțiilor celor trei edili.

Primăria are multe proiecte în lucru și va avea și mai multe în mandatul următor al edilului șef, care recunoaște că îi va prinde bine un nou ajutor, cu drept de semnătură, dar care să fie eficient și care să nu semneze ca …primarul.

„Mâna dreaptă” a Primarului va ocupa postul de Administrator Public al Municipiului Buzău până la expirarea mandatului edilului care l-a numit, adică aproximativ trei luni de zile.

Dacă se va dovedi potrivit pentru funcția nou înființată cu aprobarea Consiliului Local Municipal, probabil că mandatul îi va fi prelungit cu încă patru ani, adică tot atâta timp cât viitorul primar Constantin Toma va conduce Municipiul Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și