Publicat la: 27.05.2020. 18:05 / 495 views

FRAȚII BURTANETE, LA STEAUA. GEMENII AU SEMNAT CU ECHIPA ROȘ-ALBASTRĂ

Cei mai buni tineri gimnaști români au semnat, ieri, cu Steaua București. Acordul cu gruparea militară vine după ce secția “Gimnastică” a Gloriei a fost suspendată. Pentru clubul buzoian, Gabriel Burtanete făcuse istorie, obținând o medalie de aur la Campionatele Mondiale de Juniori, in iunie 2019.

fratii burtaneteCei mai buni tineri gimnaşti români au semnat, ieri, cu Steaua. Fraţii gemeni Gabriel şi Robert Burtanete, care s-au clasat pe podium la Jocurile Olimpice de tineret în 2019, se vor antrena alături de idolul lor,  Marian Drăgulescu, legitimat şi el la Steaua.

Gabriel Burtanete, medaliat cu aur în proba de sărituri la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică pentru juniori de la Gyor (Ungaria) desfăşurate anul trecut, a declarat că se bucură de faptul că fratele său se află mereu în sală alături de el.

Buzoienii și-au dat acordul de a evolua pentru gruparea roș-albastră, după ce rămăseseră fără contract, din cauza faptului că secția de gimnastică a Gloriei fusese desființată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!