EXPLOZIE! O fetiță și bunica ei, rănite în deflagrație

EXPLOZIE! O fetiță și bunica ei, rănite în deflagrație

O explozie puternică s-a produs, vineri dimineaţă, la etajul 4 al blocului VAE Apcarom  din municipiul Buzău, situat la ieşire spre Bariera Brăilei. În urma deflagrației, două victime au fost preluate de la locul exploziei. Este vorba despre o fetiţă de 6 ani şi bunica ei, de 65 de ani. Potrivit primelor informații se pare că explozia s-ar fi produs din cauza unei scurgeri de gaze la un convector.

Explozia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.30. Urmările deflagraţiei sunt vizibile peste tot în jurul blocului. Cioburi şi resturi de tencuială au fost împrăştiate de suflul puternic. Termopanul de la fereastra locuinţei a fost smuls şi aruncat în afară, iar perdeaua a rămas agăţată într-un copac.  Bubuitura i-a înspăimântat pe vecini.  Un număr de aproximativ 15 locatari ai blocului în care a avut loc explozia au fost evacuaţi.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, însă a produs pagube mari atât locuinţei în care s-a produs, cât şi părţilor comune ale blocului.

În urma exploziei, la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău au fost transportate o femeie în vârstă de 65 de ani şi o fetiţă de 6 ani. Pompierii spun că, cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze la la instalaţia de alimentare a unui convector. Tot blocul a fost debranşat de la reţeaua de gaze, iar locatarii ar putea aştepta reluarea furnizării acestora chiar şi o săptămână, în funcţie de gravitatea avariilor. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Sport

Meci de cupă, cu spectatori, de 1 Decembrie

29.11.21 16:26 Ultima modificare 29.11.21 16:36

Stadioanele și-au deschis din nou porțile pentru spectatori, după o pauză poate prea lungă. Din fericire, una dintre beneficiarele acestei măsuri este și FC Buzău,…

Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…