(FOTO) Denisa Suditu, 19 ani: „Sunt mândră că am ajuns să fac parte din această mare familie…”

(FOTO) Denisa Suditu, 19 ani: „Sunt mândră că am ajuns să fac parte din această mare familie…”

Știu că ați tot auzit poveștile de viața ale elevilor și studenților militari. Ați aflat că fiecare are ceva special, fiecare are anumite pasiuni, dar cea mai mare pasiune care-i unește pe aceștia este iubirea pentru țară., scriu oficialii Forțelor Aeriene Române, pe pagina de facebook, la prezentarea unei tinere eleve de la școala militară de la BOBOC.

Denisa Suditu este elevă în anul I în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofiteri a Forțelor Aeriene “Traian Vuia” la specializarea “Aeronave și motoare de aviatie”.

Înclinația mea spre acest drum a venit încă din copilărie, de când tatăl meu îmi povestea atâtea lucruri despre luptele din zona în care m-am născut și am crescut. Fiind din județul Vrancea, am tot auzit despre bătăliile de la Mărăști-Mărășești-Oituz și am rămas cu o pasiune pentru istorie și pentru armata. Militarii sunt persoane care au făcut istorie și cei ce o țin vie pentru națiune. Având toată susținerea familiei am decis să mă pregătesc pentru admiterea într-o instituție militară.

Am doar 19 ani, iar despărțirea de libertatea cu care eram obișnuită și de confortul de acasă a fost dificilă și mi-a luat ceva timp până să mă acomodez cu regulile după care funcționează sistemul militar. E clar că armata te face mai responsabil, te învață ce înseamnă organizare și te formează ca om. Sunt mândră că am ajuns să fac parte din această mare familie a forțelor aeriene.

Despre viitor pot spune cu certitudine că va fi unul albastru. Cer senin!💙 , a mărturisit Denisa Suditu.

Foto: Bogdan PANTILIMON, Statul Major al Forțelor Aeriene + arhivă personală facebook

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…